Itt a videojáték témájú Atari szálloda – irány a gamer hotel, irány Las Vegas!

A jövő szállóvendégei a gamerek?
Itt a videojáték témájú Atari szálloda – irány a gamer hotel, irány Las Vegas!

Az Atari videojáték-témájú szállodalánc építését tervezi, amely szállodák Atari logóval is el lesznek látva. Az Atari egy innovációs és stratégiai céggel együttműködve tervezi a szállodalánc felépítését, mégpedig az Egyesült Államokban.

Az Atari Hotel fejlesztője, a GSD Group már kiadta a projektterveket, és a fejlesztő szerint a szállodalánc olyan élményeket kínál, amelyek a klasszikus és a modern videojáték – kultúrát is szem előtt tartják.

Az Atari – témájú szállodák a vendéglátás legújabb trendjeit követik és a helyiségeket a videojáték univerzum és az Atari márka jellemzi. Az Atari és a GSD Group már néhány képet is közétett a Las Vegasban tervezett szállodáról. A szálloda nyitását 2022-re tervezik. A hotel amellett, hogy megtartja klasszikus jellegét, az Atari logót is tartalmazza az épületen. A tervek szerint a hotelben 400 szoba áll majd a vendégek rendelkezésre.

A bejelentésben arról is szó volt, hogy a hotel egy részében művészeti stúdiók és korszerűen felszerelt helyiségek is helyet kapnak majd az esport események megrendezésére. Figyelembe véve, hogy az esport mennyire népszerűvé vált az utóbbi időszakban Las Vegasban, teljesen logikusnak tűnt, hogy a városban előbb – utóbb megépítenek majd egy (több) ilyen játék témájú szállodát.

A hotelbe tervezett új koncepció egyedülálló élményt nyújt majd a játékosoknak. Viszont még azok számára is változást, fellendülést jelent a hotel, akik nem játékosok, vagy nem mutatnak érdeklődést a videojáték – kultúra iránt, hiszen az egész ötlet, terv megvalósítása és koncepciója gazdasági fellendülést jelent a város számára. Hiszen a város munkahelyeket teremt azzal, hogy a városba vonzza a játékimádó turistákat.

Az Atari szálloda célja nem más, minthogy egyedülálló, magával ragadó és egyedi videojáték – élményt nyújtson minden korosztály számára. Ezeket az élményeket csak tovább fokozza az, hogy a Las Vegas-i hotelben lesz játékterem, tematikus étterem, bárok és természetesen, interaktív esport menü is.

A GSD Group partneri viszonyban van a Gensler építészeti és tervező céggel. Az első két szálloda az arizonai Phoenix-ben és Las Vegasban nyílik majd, de Austinban, Chicagóban, Denverben, San Franciscóban, San Jose-ban és Seattle-ben is tervezik, hogy nyitnak hasonló hotelt.

A szállodákban lesz esport terem, stúdió, tárgyaló – és rendezvénytermek, éttermek, bárok, pékség, mozi és edzőterem is.

Fred Chesnais, az Atari vezérigazgatója bízik abban, hogy az Atari hotel olyan úttörő élményt jelent majd mindenki számára, amely megosztja Atari innovációs örökségét.

Azok, akik szeretnének az Atari Hotelbe ellátogatni, a márka weboldalán regisztrálhatnak. A hotel mindenki számára nyitva áll, viszont azoknak a helyi lakosoknak, akik csak játszani szeretnének, nem kell a szállodában szobát foglalniuk. A szálloda azért is izgalmas lehetőség, mivel otthont ad a helyi és az esport versenyeknek, és magán partikat is szerveznek majd itt.

További Las Vegas-i szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Orrukkal irányítják a játéktermi gépeket a malacok

Orrukkal irányítják a játéktermi gépeket a malacok

Önállóan vezetik a kurzort, és még élvezik is a játékokat.

PS5 vagy Xbox: vajon melyik konzol jobb a kettő közül?

PS5 vagy Xbox: vajon melyik konzol jobb a kettő közül?

Már hét éve verseng egymással a Sony és a Microsoft. Most mindkettőt leteszteltük.