A gamerek 6 típusa

Bemutatjuk a gamerek hat típusát. Te melyikbe tartozol?
A gamerek 6 típusa

Noob

Nem tudod, ki a „noob”? Akkor te biztosan az vagy!

A noob az, aki most kezdett csak gamerkedni, a zöldfülű kezdő. Őt sajnos nemigazán kedvelik a többiek, mert ki akar egy olyan játékostárssal játszani, aki még azt sem tudja, mikor melyik gombot nyomja meg. De ne aggódj: gyakorlat teszi a mestert!

Az átlagos

Ha van otthon egy porosodó konzolod, amit talán havi egyszer előveszel, vagy néhány szintet megjátszol a Candy Crush-ban, de nem különösebben szórakoztat, akkor te átlagos felhasználó vagy! Mindegy, hogy nyersz vagy veszítesz, higgadt tudsz maradni. A játék neked csak egy időtöltés.

A dühös kikapcsolós

Feldühítettek a játékban? Nem nyertél a FIFA-ban? Nem probléma: kapcsold ki gyorsan a géped! Ha így teszel, akkor pontosan a „dühös kikapcsolós”-típusba tartozol. Ha repül a konzol, az sem érdekel, ha betörik a képernyő, az sem. Végülis a játéknak feszültségoldónak kell lennie, nem?

A csaló

Az álomhelyezést elérni a tabellán minden vágyad. Csábító lehet kikozmetikázni az eredményeket vagy megbuherálni a pontokat, de ha engedsz ennek a kísértésnek, az egész közösség utálni fog!

A güzü

Nem mennek még az agyadra mindig ugyanazok a megszokott feladatok? Nem, ha egy igazi güzü vagy, akinek egyetlen másodlagos fontosságú ügy sem unalmas, egyetlen folyamat sem ismétlődő. Mint egy malomkerék őrölsz folyamatosan, úgy harcolod át magad a játékon azért, hogy kinyisd az új tartalmat, ugorj egy szintet vagy upgrade-eld a karaktered. A kitartásod csodálatraméltó, de fontold meg, hogy nem feleslegeges-e?

A harcore gamer

Nálad a félmegoldás vagy a félig kész nem létezik! A labdarúgóknak szükségük van a lábszárvédőkre, a futballcipőre, neked pedig a legjobb gamer-cuccokra. A kényelmes gamer-székedtől kezdve a fejhallgatóig mindened megvan! Bár ez drága mulatság, neked megéri! Kielégíthetetlen ambíció vezérel, hogy tökéletes legyen minden, képes vagy harcba szállni azzal, aki ezt a tervedet gátolja!

Cikkünk végén pedig szeretnénk felhívni a figyelmet a vízivás fontosságára, ehhez mindig érdemes ásványvizet tartani otthon.

Kapcsolódó cikkek

Itt vannak a Netflix játékok!

Már a játékok is megjelentek a Netflixen

A tartalomszolgáltató elsőre öt mobiljátékkal bővül

Boldogabbak a gamerek?

Boldogabbak a gamerek?

A világon több, mint 3,7 milliárd ember gamer, azaz rendszeresen lóg a számítógépes, konzolos vagy okostelefonos játékokon. Kutatók megvizsgálták, hogy hogyan befolyásolják a játékok az érzelmeiket. Lássuk, mi lett az eredmény!

Nők az e-sportban - e-sportolónő

Példakép akarok lenni!

Bár a gamerek fele nő, az e-sportban alig képviseltetik magukat... Miért van ez így?