Már a játékok is megjelentek a Netflixen

A Netflixet a legtöbben a filmekről és a sorozatokról ismerhetik, ám a vállalat most betörne egy új piacra is: öt játékot jelentetett meg, amelyek az applikációról már közvetlenül is elérhetőek.
Itt vannak a Netflix játékok!

Először az Androidos felhasználók élvezhetik az új Netflixes játékokat, ám a következő hónapokban iPhone-ra is megérkeznek majd.

Az új játékok közt szerepel majd a “Stranger Things: 1984”, a “Stranger Things 3: A játék”, a “Card Blast”, a “Teeter Up” és a “Shooting Hoops” is. A következő hónapokban ezekhez továbbiak is csatlakoznak, és a szolgáltató előre nyomatékosította, hogy reklámok nem zavarják majd meg a felhasználói élményt.

“Hosszú út elején állunk, ám annak már most örülünk, hogy új típusú játékélményt kínálhatunk az exkluzív tartalmak formájában” - közölte a Netflix.

Az első játékok meglehetősen egyszerűek, és szimpla grafikával készülnek, ám a vállalat azt ígéri, idővel minden játékostípusnak kínál majd opciót.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Kingdom Hearts 3.

Kingdom Hearts 3.

Itt az új szerepjáték a Final Fantasy és a Disney hőseivel.

Az online játékosok nem kérnek az online Gamescom-ból - Gamescom 2023. augusztus vége, Köln - kölni szállások a Gamescom közelében

Kiderült: az online játékosok nem kérnek az online Gamescom-ból

Sokaknak jelentett csalódást a vírus alatti online Gamescom, de az idei már újra élő, és jobb lesz.